-->

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Τα καλύτερα smartphones έως €199!


Εσείς που θέλετε να επιλέξετε smartphone στη μεσοχαμηλή κατηγορία τιμής έχετε ομολογουμένως να κάνετε μία ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά. Σε αυτή την κατηγορία, κάθε ένα ευρώ που δαπανάτε για την αγορά ενός smartphone είναι ιδιαίτερα σημαντικό, οπότε η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στο μέγιστο, αν αντίστοιχα θέλετε να πάρετε το μέγιστο που μπορεί να δώσει το budget σας.

Και τα 10 smartphones, των οποίων τα επιμέρους review μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στα παρακάτω link, είναι τεχνολογίας 4Gκαι όλα διαθέτουν οθόνη μεγαλύτερη από 4,5 ίντσες. Αξίζει να παρατηρήσουμε ότι στην πλειοψηφία τους, η οθόνη εκτός από ικανή διάσταση διαθέτει και ανάλυση HD. Τα περισσότερα smartphones με κόστος έως €199 έχουν κοινό SoC, που δεν είναι άλλο από το Snapdragon 410 της Qualcomm, πλην των εξαιρέσεων που είναι οι συσκευές της Vodafone και της ZTE, οι οποίες και ξεχωρίζουν.
Τα 10 smartphones για την επιλογή σας:
Στις επόμενες σελίδες μπορείτε να δείτε τα benchmarks και τα αποτελέσματα των μετρήσεων μας για τα smartphones της παρουσίασης, προς τα οποία υπάρχει link σε κάθε επιμέρους review. Για την αξιολόγηση των smartphones επιστρατεύσαμε εργαστηριακό εξοπλισμόσυνθετικά benchmarks και πραγματικά σενάρια χρήσης ώστε να αποκτήσουμε μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το κάθε προϊόν.
gr.pcmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου