-->

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Μάθε ποιος επισκέπτεται το προφίλ σου πιο συχνά. Λειτουργεί 100%

ΜAΘΕ ΜΕ 100% ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!


Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να είναι κανείς hacker για να το δει. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διαδικασία να γίνει από υπολογιστή. Όσοι λοιπόν διαβάζετε το άρθρο μέσα από κινητό, καλύτερα να μεταφερθείτε σε κάποιο υπολογιστή πριν τη συνέχεια.




Βήμα 1ο
Μπείτε στο προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook, κατά προτίμηση με Google Chrome όπου είναι και οι οδηγίες. Αν πάλι διαθέτετε άλλο περιηγητή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα βήματα είναι τα ίδια.

Βήμα 2ο
Κάντε δεξί κλικ σε κάποιο κενό σημείο της σελίδας και επιλέξτε "Προβολή Κώδικα Σελίδας".
Πατήστε και θα ανοίξει μία νέα καρτέλα.


Βήμα 3ο
 Πατήστε Ctrl+F για να κάνετε αναζήτηση στη σελίδα. Θα εμφανιστεί το μικρό πλαίσιο πάνω δεξιά στο οποίο και θα επικολλήσετε το εξής: "InitialChatFriendsList" (Χωρίς τα ")



Βήμα 4ο
Ακριβώς κάτω από το αποτέλεσμα της αναζήτησης (το μαρκαρισμένο με το πορτοκαλί) θα υπάρχουν πολλοί αριθμοί. Κάθε ένας από αυτούς αντιστοιχεί σε κάποιο προφίλ του Facebook. Όσο πιο πάνω είναι αυτός ο αριθμός, τόσο πιο συχνά επισκέπτεται το προφίλ σας.

Βήμα 5ο
Αντιγράψτε το αριθμό που θέλετε (χωρίς την κατάληξη -0, -1, -2 κτλ) και πηγαίνετε στη γραμμή διευθύνσεων. Γράψτε facebook.com/ και τον αριθμό που έχετε αντιγράψει. Πατήστε Enter και θα δείτε το συγκεκριμένο προφίλ.



oopsgreece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου